Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fant rørbomber utenfor moské

Skjermdump fra film publisert av israelsk politi. Bildet skal vise islamistisk ungdom som forbereder seg på konfrontasjon med politiet.
Skjermdump fra film publisert av israelsk politi. Bildet skal vise islamistisk ungdom som forbereder seg på konfrontasjon med politiet.
Israelsk politi sier de avverget angrep i Jerusalem.

Israelsk politi avverget søndag «et ekstremt og farlig forsøk på å skade menneskelig liv og undergrave stabilitet og orden». Det brøt ut konfrontasjoner med muslimer da israelsk politi rykket inn på Tempelplassen. Inne på området, utenfor en moské, fant politiet rørbomber.

Politiet gjennomførte operasjonen etter etterretning som tydet på at angrep mot jøder som starter sin nyttårsfeiring søndag kveld var planlagt. En voldelig muslimsk mobb hadde samlet steiner og fyrverkeri for å konfrontere politiet.

– Det er uakseptabelt at muslimske opprørere, som barrikaderte seg selv på Tempelplassen i natt, kan og vil gjøre dette hellige stedet om til en kampsone, inkludert å kaste stein, skyte fyrverkeri direkte mot sikkerhetsstyrker og til og med ta bomber med inn på plassen, sier Israels sikkerhetsminister Gilad Erdan.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart