Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Vi krever forklaring fra UNRWA

- Hva gjør UNRWA for å hindre oppvigleri til jødehat og vold? skriver det sveitsiske parlamentsmedlemmet Corina Eichenberger-Walther (bildet). Hun er leder for European Alliance for Israel (EAI) hvor også MIFF er med.

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl må svare for sine ansattes spredning av jødehat og oppvigleri til vold på Facebook. MIFF skrev om avsløringene til UN Watch 3. september. Samme dag ble det sendt en protest til UNRWA gjennom MIFFs europeiske nettverk, European Alliance for Israel.

President Corina Eichenberger-Walther, medlem av sikkerhetsutvalget i det sveitsiske parlamentet, skriver til UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl:

«European Alliance for Israel mener det er viktig for en fredelig utvikling i Midtøsten at stemmer som sprer hat blir stanset hvor det er mulig. Derfor spør vi om du kan bekrefte at de nevnte Facebook-innleggene nevnt i rapporten [fra UN Watch] er skrevet av folk som arbeider for UNRWA? Hvilke konsekvenser vil det få for ansatte i UNRWA dersom de kommer med offentlige uttalelser som dem nevnt i rapporten? Hvilke forholdsregler tar dere for å forhindre oppvigleri til jødehat og vold?»

MIFF er glad for å kunne være med i et europeisk nettverk som kan legge større press på nasjonale og overnasjonale myndigheter. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, er styremedlem i European Alliance for Israel.

For å styrke det pro-israelske arbeidet i Europa, oppmuntrer vi deg til å bli medlem av MIFF! Nå kan du bli medlem gratis ut året.

Wall Street Journal har intervjuet Hillel Neuer, leder av UN Watch om saken. Se intervjuet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart