Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi krever forklaring fra UNRWA

Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
- Hva gjør UNRWA for å hindre oppvigleri til jødehat og vold? skriver det sveitsiske parlamentsmedlemmet Corina Eichenberger-Walther (bildet). Hun er leder for European Alliance for Israel (EAI) hvor også MIFF er med.

UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl må svare for sine ansattes spredning av jødehat og oppvigleri til vold på Facebook. MIFF skrev om avsløringene til UN Watch 3. september. Samme dag ble det sendt en protest til UNRWA gjennom MIFFs europeiske nettverk, European Alliance for Israel.

President Corina Eichenberger-Walther, medlem av sikkerhetsutvalget i det sveitsiske parlamentet, skriver til UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl:

«European Alliance for Israel mener det er viktig for en fredelig utvikling i Midtøsten at stemmer som sprer hat blir stanset hvor det er mulig. Derfor spør vi om du kan bekrefte at de nevnte Facebook-innleggene nevnt i rapporten [fra UN Watch] er skrevet av folk som arbeider for UNRWA? Hvilke konsekvenser vil det få for ansatte i UNRWA dersom de kommer med offentlige uttalelser som dem nevnt i rapporten? Hvilke forholdsregler tar dere for å forhindre oppvigleri til jødehat og vold?»

MIFF er glad for å kunne være med i et europeisk nettverk som kan legge større press på nasjonale og overnasjonale myndigheter. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, er styremedlem i European Alliance for Israel.

For å styrke det pro-israelske arbeidet i Europa, oppmuntrer vi deg til å bli medlem av MIFF! Nå kan du bli medlem gratis ut året.

Wall Street Journal har intervjuet Hillel Neuer, leder av UN Watch om saken. Se intervjuet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart