Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kom for å høre israelske ungdommer på MIFF-møte i Kongsvinger

Ashager Araro og Nayef Haib.
Ashager Araro og Nayef Haib.
Mandag 21. september kl. 18-20 inviterer MIFF til åpent møte med israelske ungdommer i Kongsvinger bibliotek. Ungdommene forteller om livet i Israel og svarer på spørsmål. (Merk at møtet er flyttet én dag tidligere enn tidligere annonsert!)

Med Israel for fred (MIFF) inviterer til åpent møte med to kunnskapsrike israelske ungdommer fra organisasjonen Stand With Us. Ta med venner og kjente til et spennende og interessant møte! Kanskje kan dette også bli startskuddet for en lokalforening i Kongsvinger-området?

Her er litt om de to israelske ungdommene som kommer til Kongsvinger:

Ashager Araro (24) ble født i Etiopia og kom til Israel sammen med mange andre etiopiske jøder i 1991. Hun har deltatt i flere SWU-delegasjoner, blant annet til Sør-Afrika under “Israel Apartheid-uken” i 2014. Ashager studerer statsvitenskap, diplomati og strategi ved IDC Herzliya.

Nayef Haib (23) studerer jus og statsvitenskap ved IDC Herzliya. Nayef er oppkalt etter sin far som ble drept av Hizbollah da han tjenestegjorde for IDF. Nayef kommer fra en beduinstamme i Nord-Israel. Han har deltatt i to “Seeds for Peace”-delegasjoner, møter mellom israelere og palestinere. Nayef tror at utdanning er veien til fred. Da hans lokale moské ble satt i brann av vandaler, organiserte han en demonstrasjon for fred og toleranse sammen med muslimske og jødiske naboer. I 2014 fikk Nayef æren av å tenne en fakkel på Israels uavhengighetsdag sammen med president Reuven Rivlin.

Kontaktperson Kjetil Ravn Hansen, leder i MIFF Oslo og medlem av MIFFs hovedstyre
Tlf. 976 93 719.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart