Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Bare 1/4 er i drift

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Det siste selvmordsangrepet i Israel var 14. mars. Når det har gått så lang tid siden sist, er det ikke fordi de palestinske terrororganisasjonene ikke prøver. I mai måned ble 18 planlagte selvmordsangrep forhindret av israelske sikkerhetsstyrker, skriver Jerusalem Post.
Hittil er 1/4 av det planlagte sikkerhetsgjerdet på 720 kilometer i drift. Sikkerhetsbarrieren har vist seg å bidra effektivt til å forhindre palestinske terrorister i å ta seg inn i israelske byer. Flere steder har byggingen av sikkerhetsgjerdet stanset opp fordi traséen blir vurdert juridisk i den israelske Høyesterett. (01.06.04)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart