Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Byggeboom på Vestbredden

Verden følger nøye med på hver eneste campingvogn som blir utplassert av jøder på Vestbredden. I skjul for kameralysene eksploderer antallet palestinske boliger i området.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Siden år 2007 har antallet boliger for palestinere på Vestbredden økt med omlag 26 prosent, ifølge statistikk fra palestinske selvstyremyndigheter. I anledning Den arabiske boligdagen søndag 2. oktober, opplyste det palestinske statistiske sentralbyrå (Palestinian Central Bureau of Statistics, PCBS) at det finnes 884.385 boliger på Vestbredden og Gaza-stripen. Det er Den arabiske liga som har innført en årlig boligdag første mandag i hver oktober.

I løpet av dette året vil 33.822 boenheter bli fullført i områder som er under kontroll av de palestinske selvstyremyndighetene. Til sammenligning ble 33.128 boenheter fullført i Israel i år 2010, ifølge Israels statistiske sentralbyrå.

For første gang bor flere palestinere i leiligheter (50 prosent) enn i hus (48 prosent).

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart