Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Antisemittisk Aftenposten-tegning

Som formann i Norsk Forening mot Antisemittisme har Kristoffer Gjøtterud i dag protestert mot den stygge illustrasjonen til Inge Grødum i Aftenposten.

Kristoffer snakket med sjefsredaktøren og med Harald Stanghelle og argumenterte med at tegningen er antisemittisk, i og med at han bruker det jødiske symbolet, og at den er totalt ensidig og historieløs fordi den ensidig beskylder jødene for å ha knust fredsprosessen. Dette er utillatelig for en seriøs avis og bør reageres kraftig på. Kristoffer understreket at en slik tegning trenger seg lett inn under huden på folk.

Det er ikke første gang tegneren Inge Grødum begår en antisemittisk tegning. Under Libanon-krigen ble det begått flere overtramp fra hans side som det ble reagert på. Så man kan ikke si at han ikke vet hva han gjør. Tvert imot er han meget klar over det. Så ta pennen fatt og skriv protestbrev til Aftenposten. Det gjelder at de forstår at de ikke kan ture frem på denne måten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart