Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Antisemittisk Aftenposten-tegning

Som formann i Norsk Forening mot Antisemittisme har Kristoffer Gjøtterud i dag protestert mot den stygge illustrasjonen til Inge Grødum i Aftenposten.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Kristoffer snakket med sjefsredaktøren og med Harald Stanghelle og argumenterte med at tegningen er antisemittisk, i og med at han bruker det jødiske symbolet, og at den er totalt ensidig og historieløs fordi den ensidig beskylder jødene for å ha knust fredsprosessen. Dette er utillatelig for en seriøs avis og bør reageres kraftig på. Kristoffer understreket at en slik tegning trenger seg lett inn under huden på folk.

Det er ikke første gang tegneren Inge Grødum begår en antisemittisk tegning. Under Libanon-krigen ble det begått flere overtramp fra hans side som det ble reagert på. Så man kan ikke si at han ikke vet hva han gjør. Tvert imot er han meget klar over det. Så ta pennen fatt og skriv protestbrev til Aftenposten. Det gjelder at de forstår at de ikke kan ture frem på denne måten.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart