Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jøder kjøper leilighet i Israel

I Jerusalem Report for 22. mars 2004 skriver redaktøren, David Horovitz i sin faste spalte om positive sider, tross alt, ved livet i Israel. Han skriver blant annet:

«Det begynner å se mer og mer ut som om det siste halve hundreåret bare var et pusterom fra global antisemittisme, et illusorisk blaff etter Holocaust, ikke en grunnleggende reorientering. Det viktigste i den situasjonen er at vi besluttsomt opprettholder et land hvor de som frykter forfølgelse vet at de kan kalle sitt hjem. Over hele Israel kjøper jøder fra diasporaen leiligheter til den dagen – som ikke er så veldig lenge til, sier noen europeere – når de kan måtte flytte.

Forhåpentligvis vil ikke Mel Gibsons film The Passion of the Christ føre til akutt nød hos det mest stabile og største jødiske samfunnet, det i Nord-Amerika. Men enten det går slik eller sånn, finnes den jødiske staten her hvis du trenger oss. Det er noe vi, med de frykteligste konsekvenser, ikke kunne si for 65 år siden.»


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart