Søk

Hamas og Iran-inspirerte angrepsmål

Er det noe mønster i hva og hvem de voldelige aktivistene i Oslo har angrepet de to siste ukene?

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Det er ikke bare 8. januar det har vært gatekamper mellom pro-palestinske aktivister og politiet i Oslo. Allerede mandag 29. desember 2008 var de første alvorlige sammenstøtene utenfor Israels ambassade i Parkveien. Senest i går kveld, lørdag 10. januar, var det igjen kamper utenfor ambassaden.

Aktivistenes første angrepsmål er helt klart Israel og Israels venner. Politiet er blitt rammet fordi de har dannet en sikkerhetsbarriere rundt ambassaden og støttemarkeringen for Israel.

Angrepene viser klart at aktivistene har en agenda som går utover solidaritet med sivile palestinere på Gaza-stripen. For Iran er Israel «den lille Satan» og Satans venner må selvsagt også angripes.

Søndag 11. januar rapporterte Dagbladet om unge gutter som ble oppfordret til å «jakte jøder på Blindern«. Heller ikke et slikt angrepsmål er tilfeldig. Hamas mener endetiden først vil komme når alle jøder er utryddet (se art. 7 i Hamas-charteret).

Andre angrepsmål
Er andre angrepsmål som Frimurerlosjen, McDonalds, et juletre og salongen til kjendisstylisten Jan Thomas tilfeldige mål?

Muligens.

Muligens ikke.

Dersom aktivistene har lest Hamas-charteret, eller blitt opplært av Hamas-orienterte imamer, vil de ha fått lese og høre at Frimurerlosjen er en hemmelig jødisk organisasjon, sammen med «Rotary-klubber, Lions-klubber, B’nai B’rith og andre» (se art. 22 i Hamas-charteret). Alle disse er «nedbrytende spionorganisasjoner», i følge Hamas. Angrepene på Frimurerlosjen mer enn antyder at dete er aktivister drevet av en Hamas-agenda.

Lørdag 10. november ble fem McDonalds-restauranter angrepet. McDonalds er selvfølgelig et symbol på USA, «Den store Satan», i iransk-inspirert islam-teologi.

Norske aviser har rapportert at aktivistene satte fyr på et juletre. Det kan avsløre gjerningsmennenes forhold til kristendom og religionsfrihet.

To gjentatte angrep mot salongen til kjendisstylisten Jan Thomas kan være tilfeldig, fordi hans salong ligger i nærheten av Israels ambassade. Det kan også avsløre gjerningsmennenes forhold til frihet for personer med homofil legning. Det er offentlig kjent at Jan Thomas lever i et parforhold med Christopher Mørch Husby.

Også dette angrepsmålet kan være inspirert av iransk islam-teologi. I følge Irans president Mahmoud Ahmadinejad finnes det jo ikke homofile i Iran…

Foreløpig er det uklart hvor godt organiserte voldsaktivistene i Oslo har vært, men de stadige utropene av «Allah Akbar!» (Allah er stor), skulle i hvert fall gjøre det veldig klart hvilken religion de bekjenner seg til.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart