Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jødene anklaget for svineinfluensaen

Gjennom historien har jødene fått skylden for epedemier og naturkatastrofer både i Europa og arabiske land. Svineinfluensaen er ikke noe unntak.

6. mai 2009 ble det hevdet i et leserinnlegg i Hamas-organet Felesteen (bildet) at det var «zionistene som begynte å spre sykdommen». «Disse tyvene [zionistene] har erklært krig mot Allah», la artikkelforfatteren til.

Leserinnlegget var skrevet av Ka’inat Mahmoud Adwan, en innbygger på Gaza-stripen som har mastergrad i islamske studier. Han hevdet også at jødene drepte profetene, brøt alle Allahs forbud og ødela moralen. Konklusjonen var at islam alene er løsningen på verdens sosiale problemer, ifølge gjengivelsen til Intelligence and Terrorism Information Center.


30. april publiserte Det muslimske brorskap en antisemittisk video med tittelen «Svineinfluensa eller jødeinfluensa». Videoen prøver å knytte svineinfluensaen til jødene og viser blant annet Israels utenriksminister Avigdor Lieberman som en gris (bildet).

Aviser i flere arabiske land har benyttet karikaturtegninger til å knytte jødene og staten Israel til svineinfluensaen:


Karikaturtegning fra Al-Quds al-Arabi, en avis som blir utgitt i London, 30. april 2009. Svineinfluensaen blir illustrert med Israels statsminister Benjamin Netanyahu og Avigdor Lieberman med grisetryner. Til høyre er fugleinfluensaen og kugalskap illustrert.


Karikaturtegning fra Qatar-avisen Al-Watan 30. april 2009. Med tittelen «Influensa i Israel» viser tegningen en gris som del av davidsstjernen.


Karikaturtegning fra Akhbar al-Arab, avis utgitt i De forente arabisk emirater, 1. mai 2009. Grisen med davidsstjerne rundt halsen sier «Nei til tostatsløsningen».


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart