Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Høyreekstremt parti kan få plass i gresk regjering

Det stadig tettere vennskapet mellom Israel og Hellas kan være truet, ettersom partiet Populær ortodoks front (LAOS) kan bli en del av den greske regjeringen. Partiledelsen har en rekke ganger kommet med antisemittiske uttalelser og benektet Holocaust.

Flere jødiske interesseorganisasjoner har krevd at den nye og hardt pressede statsministeren Lucas Papaedemos i det kriserammede landet, fordømmer antisemittisme. På tross av det har Jerusalem valgt å forholde seg tause, for å ikke legge press på det lille og hardt prøvede jødiske samfunnet i Hellas. Partileder i LAOS, Georgios Karatzaferis, skal ha sagt at «jøder ikke har noen myndighet til å uttale seg i Hellas og provosere den politiske verden». Han har også påstått at jøder og Israel stod sammen i planleggingen og utføringen av terrorangrepene på amerikansk jord 11. september 2001.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart