Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Lévy: – Verdens jøder angripes fra to sider

Bernard-Henri Lévy (Foto: Wikipedia)
Bernard-Henri Lévy (Foto: Wikipedia)
Det jødiske folk er offer både for en økende antisemittisme og et voksende Israel-hat, mener den fransk-jødiske filosofen Bernard-Henri Lévy.

Forfatteren og filosofen mener verdens jøder stadig er offer for mer antisemittisme – tildekket som anti-zionisme. Dessuten mener han Israel i stadig større grad trues av «total krig», sa han under et foredrag for Jewish People Policy Institute (JPPI).

– Utfordringen vi står overfor er en ny type av den gamle antisemittismen. Det er en ny måte å legitimere antisemittiske uttalelser på, som kretser rundt hatet mot Israel og zionismen, sa han ifølge Jerusalem Post.

Levy mener det nettopp er antisemittismen som er grunnlaget for at stadig flere fornekter Holocaust, hater Israel og ser på palestinerne som de eneste ofre i Midtøsten-konflikten. Denne antisemittismen er ved på bålet for Iran, Hizbollah og Hamas, som alle ønsker å utslette Israel og det jødiske folk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart