Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Britisk lærer ville sende jødisk elev ”til gasskamrene”

North London Collegiate School. (Foto: Skolens hjemmeside Nlcs.org.uk.)
North London Collegiate School. (Foto: Skolens hjemmeside Nlcs.org.uk.)
Sjokkerte medelever var vitne til at en lærer ved den prestisjetunge jenteskolen North London Collegiate School truet med å sende ei 18 år gammel jødisk jente ”til et av gasskamrene deres”.

Læreren kom med kommentaren som irettesettelse av jenta for å ha sneket i matkøen i skolens kantine i lunsjpausen.

– Ikke gjør det, ellers må jeg sende deg bakerst i køen, eller til et av gasskamrene deres, sa læreren ifølge den britiske avisen Daily Mail, som har intervjuet jentas far.

Faren forteller at en rekke medelever hørte hva som ble sagt, og var sjokkerte over det de hørte.

 

Ingen beklagelse fra skolen

Læreren underviser ikke i jentas klasse, og har ikke noen personlig relasjon til henne. Læreren skal ha bedt jenta om unnskyldning privat, men skolen nekter å etterkomme et ønske fra jentas foreldre om å beklage uttalelsen offentlig. Skolen vil heller ikke opplyse hvilke reaksjoner de vil foreta overfor den aktuelle læreren. Foreløpig har skolen sagt følgende i en offentlig uttalelse:

”North London Collegiate School er stolt av sin rike, multikulturelle historie, og verdsetter likeverd og mangfold innenfor skolefellesskapet. Skolen ble nylig gjort oppmerksom på en anklage om en støtende uttalelse fra et medlem av staben. Skolen iverksatte straks en etterforskning. Etter å ha nådd en konklusjon og søkt juridisk spesialrådgivning, ble det tatt passende skritt”.

 

– Støtende og uhørt

Saken er blitt rapportert av en annen familie til Community Security Trust, en organisasjon som arbeider for å bekjempe antisemittisme i Storbritannia.

– Dette ville vært en svært støtende kommentar under enhver omstendighet, men at den ble rettet mot en elev fra en lærer er uhørt og gjør det hele enda verre, sier Mark Gardner, organisasjonens kommunikasjonsdirektør.

North London Collegiate School er kjent som en av landets beste skoler, og elevene i de videregående trinnene betaler nesten 60.000 kroner per termin i skoleavgift. Mellom 20 og 25 prosent av elevene ved skolen er jødiske.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart