Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rabbiner mener BDS-kampanjen er en mutert versjon av antisemittismen

BDS-bevegelsen er en mutert utgave av antisemittisme, mener en rabbiner. (Foto: Skjemdump YouTube)
BDS-bevegelsen er en mutert utgave av antisemittisme, mener en rabbiner. (Foto: Skjemdump YouTube)
Den anerkjente britiske rabbineren Jonathan Sacks tar et oppgjør med BDS-bevegelsen.

Den britiske rabbineren og filosofen Jonathan Sacks har publisert en YouTube-video hvor han tar et oppgjør med BDS-bevegelsen. I videoen peker Sacks på at BDS-kampanjen ved å peke på kun én part ikke bidrar til å ende konflikten, men holde liv i den. Han mener BDS også truer sjansene for en framtidig palestinsk stat.

Sacks var tidligere sjefsrabbi i det britiske samveldet av nasjoner fra 1991 til 2013. I videoen sier han at Israels fiender forsøkte å utslette staten Israel ved militær makt i 1948, 1967 og 1973, men feilet. Så kom den arabiske boikotten i 1973, men også den feilet. I 1975 forsøkte de å ødelegge landet politisk i FN ved å fremstille sionisme som rasisme, men feilet. Fra 1994 til 2002 forsøkte de å ødelegge Israel psykologisk med en kampanje av selvmordsbombere, men også det feilet.

Nå, gjennom BDS-kampanjen, prøver de å delegitimere Israel moralsk. Også det vil feile. BDS-kampanjen er basert på en ondsinnet løgn om at Israel er kolonialisme og ikke hører hjemme i Midtøsten. Den jødiske forbindelsen til landet Israel går nesten dobbelt så langt tilbake i tid som kristendommen og tre ganger så langt tilbake i tid som historien til islam. Jødene er det eneste folket som noen gang har hatt en stat i dette området, sier rabbineren i videoen. Her kan du se hele presentasjonen;


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart