Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Moskéen har selv publisert talen Mundhir Abdallah holdt i København 31. mars 2017 på YouTube. Memri har lagt engelsk teksting på den arabiske talen.
Moskéen har selv publisert talen til Mundhir Abdallah på YouTube. Memri har lagt engelsk teksting på den arabiske talen.

Hvis dette forkynnes i København, får også norske muslimer servert slikt hat?

Imam i København 31. mars 2017: - Dommedag vil ikke komme før muslimene kjemper mot jødene og slår dem i hjel.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Organisasjonen MEMRI, som jobber med å oversette tv-innslag, har lagt på engelsk teksting til en video fra fredagsbønnen i en dansk moske i København 31. mars i år. I fredagsbønnen, som ligger ute i sin helhet på moskeens egen YouTube-kanal, serverer imam Mundhir Abdallah en hattale mot jøder.

– Snart vil det oppstå et kalifat som vil innføre Allahs sharia-lover […] og som vil befri Al-Aqsa-moskeen [i Jerusalem] fra de skitne zionistene, slik at profeten Muhammeds ord vil gå i oppfyllelse: «Dommedag vil ikke komme før muslimene kjemper mot jødene og dreper dem», var noe av det som ble sagt av imamen.

Den danske innvandrings- og integreringsminister Inger Støjberg (V) er ikke overrasket over det som kommer frem i videoen fra den danske moskeen.

– Dessverre er det ikke overraskende og det er kanskje noe av det største problemet. Det er sørgelig at det ikke er noen i det muslimske miljøet som sier ifra. Hadde en prest i den danske folkekirken holdt en slik tale, hadde menigheten reist seg opp og gått, vi hadde hørt ramaskrik, folk hadde tatt avstand og han hadde fått sparken på dagen, sier den danske ministeren til avisen Kristeligt Dagblad.

Det Jødiske Samfund i Danmark har politianmeldt imamen. De mener talen hans ikke kan tolkes som noe annet enn en oppfordring om å begå drap på jøder. Jøder i Danmark har tidligere vært utsatt for terrorangrep. I februar 2015 ble den jødiske synagogevakten Dan Uzan (37) skutt og drept utenfor synagogen i København. Tidligere i år ble det avduket et minnesmerke for 37-åringen i Israel.

Den israelske ambassadøren i Danmark håper danske myndigheter tar grep.

– For meg er dette som å høre ISIS, Hamas eller Al-Qaede. Det er et klart tilfelle av hattale som ikke har noe med politisk uenighet å gjøre, og det er frastøtende å se slike middelalderske og antisemittisme følelser fremdeles uttrykkes offentlig. Jeg stoler på at de danske myndighetene vil håndtere denne saken i overenstemmelse med loven, sier ambassadør Barukh Binah til den danske avisen Berlingske.

Den aktuelle moskeen vil ikke kommentere saken overfor dansk media.

Imamen siterte et hadith som også blir sitert i Hamas-charteret fra 1988. Denne hadithen blir stadig brukt av palestinere og andre til oppvigleri til vold og drap mot jøder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart