Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestiner sier han drepte sin gravide israelske kjæreste fordi hun var jøde

Den israelske kvinnen ble funnet drept etter å ha vært savnet i to måneder. (Foto: Det israelske politiet)
Den israelske kvinnen ble funnet drept etter å ha vært savnet i to måneder. (Foto: Det israelske politiet)
Muhammad Harouf er dømt til livstid i fengsel for å ha kvalt kvinnen til døde.

Palestineren Muhammad Harouf fra byen Nablus er dømt til livstid i fengsel for drapet på sin gravide israelske elsker Michal Halimi. Harouf sa i retten at han drepte kvinnen «fordi hun var jøde», skriver Times of Israel.

29-åringen ble pågrepet i fjor etter at Halimi ble funnet drept. Palestineren skal ha hatt et forhold til den israelske kvinnen, men sa i retten at han drepte henne av «nasjonalistiske årsaker» og ikke på grunn av sjalusi.

Den israelske gravide kvinnen var gift og bodde i bosetningen Adam på Vestbredden. Hun ble meldt savnet av familien i mai i fjor. Etterforskningen avslørte at kvinnen hadde et forhold til den palestinske mannen og at hun hadde planer om å forlate ektemannen sin for å bo med sin nye kjæreste.

I avhør erkjente palestineren å ha kvalt sin israelske kjæreste til døde.

Ifølge tiltalen møttes Harouf og Halimi i Holon utenfor Tel Aviv drapsdagen. Palestineren forsøkte å overtale sin israelske kjæreste til å bli med han til Nablus. Da den israelske kvinnen nektet, skal han ha kvalt henne til døde, før han begravet liket. Etter drapet stjal han bilen og kredittkortene hennes.

Det tok over to måneder før liket til Halimi ble funnet. Da hun ble drept, var hun gravid i åttende måned, men det er ikke kjent hvem barnets far var.

Tiltalen i saken gikk først ut på vold i nære relasjoner, men ble senere endret til å handle om «nasjonalistiske motiver». I retten sa Harouf at forholdet til den israelske kvinnen ikke var motivasjon for drapet, men at han gjorde det «for at palestinske fanger skulle løslates» og at han «ville drepe alle jøder».

Enkemannen avviser politiets forklaring om at kona hadde et forhold til drapsmannen og har saksøkt politiet for å spre falsk informasjon.

Palestinske Muhammad Harouf er dømt til livstid i fengsel for å ha drept en israelsk kvinne han hadde et forhold til. (Foto: Skjermdump Kan)
Harouf er dømt til livstid i fengsel for å ha drept en israelsk kvinne han hadde et forhold til. (Foto: Skjermdump Kan 11)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart