Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Demokraten Trayon White Sr. anklaget i et Facebook-innlegg jødene for å kontrollere været. Han har senere beklaget uttalelsen sin. (Foto: Privat)
Demokraten Trayon White Sr. anklaget i et Facebook-innlegg jødene for å kontrollere været. (Foto: Privat)

Anklaget jøder for å kontrollere været

Demokraten Trayon White Sr. mener jødene styrer været for å tjene penger.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

En politiker i Washington DC antydet på Facebook at rike jøder styrer været og at jøder forårsaket en uventet snøstorm i USA, skriver Times of Israel.

Demokraten Trayon White Sr., som representerer det 8. distrikt i Washington DC, la ut en video på Facebook hvor han anklaget «Rothschilds» for å styre været. Han sa de gjør dette for å kunne tjene penger – en klar antisemittisk konspirasjonsteori. Etter mange reaksjoner ble videoen senere fjernet.

Rothschilds er et velkjent og velstående europeisk jødisk dynasti som stammer fra en jødisk bankmann, som opprinnelig kom fra Tyskland. Gjennom flere tiår har antisemittiske konspirasjonsteorier anklaget Rothschilds-familien og andre velstående jøder for å stå bak ulike verdensbegivenheter for deres egen personlige vinning.

White Sr. har i ettertid beklaget videoen han publiserte og sier at han ikke mente å komme med antisemittiske konspirasjonsteorier.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart