Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nazi-islamismen forkynnes i moskéne i Gaza

Hamad al-Regeb taler i Al-Abrar moskéen i Rafah på Gaza-stripen 7. april 2023. (Foto: Skjermdump via Memri)
Palestinsk Hamas-sjeik tar til orde for masseutryddelse av jødene.

7. april talte Hamad al-Regeb i Al-Abrar moskéen i Rafah på Gaza-stripen. I videoopptak som er oversatt og publisert på Twitter, blir det gitt et utdrag av hva sjeiken sa:

«Vi se horden av utlendinger, brødrene til apekatter og griser, som sprer korrupsjon, urettferdighet og ondskap [ved al-Aqsa moskéen]. (…)

Ifølge tradisjonen drepte de [jødene] 80 av de israelittiske profetene i løpet av én time på lyse dagen, og de stengte ikke en gang markedene sine. (…)

[Allah] forvandlet dem til urene, stygge dyr som apekatter og griser, på grunn av urettferdigheten og ondskapen de hadde brakt med seg. (…)

Hvordan kan vi slå fienden? Dessverre er det noen kjære forkynnere i ulike deler av verden som ikke forstår hva å slå fienden betyr for oss. Kan vi slå fienden med åndelig og religiøs utdanning? Kan vi slå fienden bare med å be i moskéen? (…)

Vi vil slå fienden med våpen, kjære venner. Vi vil slå fienden med å påføre den frykt og terror. Vi vil slå fienden ved å trene menn. Alle palestinere og muslimer må forberede seg. De må forberede seg på en dag da de vil svare på et kall om å ta opp våpen. (…)

Vi vil ikke bry oss om prisen, samme hvor h øy den blir. Prøver de å skremme oss med dreping? Hva kan smake bedre enn martyrdøden? Hva kan være mer vakkert enn å ende ditt liv ved å dø for Allahs sak? (…)

Napoleon Bonaparte nedkjempet og ødela mange land, men dere må alle lære dere utenat hans berømte ord: «Mine håp ble knust på dine murer, Akko.» Så kom britene, men de var ikke her lenge, og i dag er det jødene sin tur. (…)

Å, Allah, bring utryddelse over jødene. Å, Allah, bring utryddelse over jødene. Lam dem, ødelegg deres stat, riv dem i stykker, la dem smake en forferdelig straff. Å, Allah, la oss komme til jødenes nakke. Å, Allah, la oss komme til jødenes nakke. (…)

Å, Allah, bring utryddelse over de vantro, ateistene og polyteistene. Tell dem, og drep dem én og én, og ikke la en eneste bli igjen i live.»

Ifølge organisasjonen Memri, som følger med på tv og sosiale medier i Midtøsten, er al-Regeb sjeik og tilknyttet Hamas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart