Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Likhet for jøder og arabere?

"Likhet for alle" er et kjernebegrep i arabisk språkbruk. Det betyr først og fremst at Israel skal opphøre å være en jødisk stat. Det viktigste punktet i den forbindelsen er at jøder ikke må ha noen større rett til innvandring i Israel enn andre folk. Jødisk fortrinnsrett til Israel er nemlig rasisme, intet mindre.

I denne «likheten» inngår det også at de araberne som har flyktet fra Israel (i 1948), skal kunne velge om de vil «vende hjem» og få tilbake sine eiendommer, eller få full erstatning for eiendommer de mistet.

Det som aldri er med i de tilsynelatende uangripelige tankerekkene, er bl. a. følgende grunnleggende fakta:

Tradisjonelt har jødene utgjort ca. 2 % av befolkningen i det tradisjonelt arabiske området. I dag er jødene i praksis fordrevet fra 99,8 % av dette området. Israel er på størrelse med et fylke som Hedmark, og ca. halvparten er ørken. Det som i virkeligheten har skjedd, er at det jødiske folket har sikret seg fortrinnsrett til 0,2 % av det arabiske området (Israel er ikke større) etter å ha mistet sine tidligere hjem, i den arabiske verden og i resten av verden. Det har flyktet vesentlig flere jøder fra arabiske land enn arabere fra Israel.

Jødene har vært diskriminert og forfulgt i århundrer ikke bare i Europa, men også i den arabiske verden.

PLO har vært på en rekke toppmøter sammen med arabiske land. Der forlanger man full erstatning fra Israel til alle arabere som har lidt tap. Men de samme araberne har ikke en gang vært villige til å diskutere noen form for erstatning til jødiske flyktninger fra arabiske land.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart