Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Aksepterer Israel som jødisk stat

Det store flertallet av israelske arabere aksepterer definisjonen av Israel som en jødisk og demokratisk stat, men forkaster beskrivelsen av den som en sionistisk stat. Dette viser en undersøkelse gjennomført av professor Sami Smooha, med bevilgninger fra Jewish-Arab Center ved universitetet i Haifa og Citizens’ Accord Forum. I følge 70 prosent av araberne som deltok i undersøkelsen er følgende en riktig beskrivelse av landet: «Israel, innenfor den grønne linjen, har rett til å eksistere som en jødisk og demokratisk stat hvor jøder og arabere sameksisterer.» Men det store flertallet mener likevel at sionisme er det samme som rasisme, og forkaster alle statlige sionistiske mål. Undersøkelsen viser også at de jødiske innbyggerne ønsker at deres arabiske medborgere skal akseptere Israel som en sionistisk stat, som det er akseptert i det internasjonale samfunnet. Dette selv om de sionistiske idealene ofte går på bekostning av de arabiske innbyggerne, skriver TheMarker.com som publiserer undersøkelsen for første gang.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart