Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fornøyd med Hamas-seier

To av tre israelske arabere var fornøyd med valgseieren til Hamas, viser resultatet av en ny meningsmåling. Samtidig mener enda flere at Israel har rett til å eksistere som en jødisk og demokratisk stat. – Men de aksepterer ikke en zionistisk stat, en stat som har rett til å bevare sin jødiske majoritet, understreker Sammy Smooha, en av tre sosiologer bak undersøkelsen. – Den arabiske minoriteten aksepterer at det er en jødisk majoritet, men ikke at staten har som politisk mål [inklusiv innvandringsregler] å bevare og øke dette flertallet, legger han til. Bare 3,4 prosent av 500 deltakere føler at de blir behandlet som likeverdige innbyggere av den israelske regjering. 49 prosent føler de blir behandlet som annenklasses innbyggere, og 24 prosent føler behandlingen de får er fiendtlig, gjengir Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart