Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Protesterer mot «israelsk massakre»

Hundrevis av protestanter samlet seg lørdag i den arabiske landsbyen Kfar Kana. Forsvarsminister Amir "Peretz er en slakter som drikker frie menns blod," skrek folkemengden, i følge Yedioth Aharonoth. Det var Islamic Movements avdeling i Nord-Israel som arrangerte demonstrasjonen til støtte for den sju år gamle palestinske piken Huda Ghalia. Hun mistet sju av sine familiemedlemmer under en eksplosjon på en strand nord på Gaza-stripen nylig. Selv om både den israelske regjeringen og IDF benekter at israelske styrker var innblandet i uhellet, gav de fremmøte araberne regjeringen skylden for tragedien. – (Statsminister Ehud) Olmert og (IDF-offiser Dan) Halutz er krigsforbrytere, lød et av slagordene på de mange plakatene man hadde tatt med for anledningen. "En politikk med utsulting og dreping vil aldri slå ut vår nasjon," lød et annet. Folkemengden og talerne beskrev de israelske militæraksjonene mot Gaza-stripen som "israelske massakrer."


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart