Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Savner Yasser Arafat

Ahmed Tibi (48) blir ansett av mange som den fremste politiske lederen for den arabiske minoriteten i Israel. I denne Knesset-perioden er han valgt som viseordfører. – Selv hans mest innbitte motstandere innrømmer at han gjennomfører Knesset-møter med fryktløshet og sjarm, skriver Gideon Alon i Ha’aretz. Tibi har gitt et omfattende intervju til Alon, hvor han blant annet gir uttrykk for at han savner Yasser Arafat. – Jeg hadde et varmt forhold til Arafat og jeg respekterte ham som en far. Jeg innrømmer at jeg savner ham på et personlig og et nasjonalt plan. Selv om du var uenig med ham kunne du føle hans karisma og hans autentiske lidenskap for den palestinske sak, sier Tibi. – Jeg treffer Abu Mazen (Mahmoud Abbas) ofte, men det er ikke noen hemmelighet at det bare var én Arafat, og det vil ikke bli noen annen, legger han til. Miff.no: Yasser Arafat


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart