Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arabisk gutt (5) overlevde massakren: – Jeg vil jobbe for israelsk politi når jeg blir stor

- Jeg vil også bli politi når jeg blir stor, sier 5 år gamle Atallah til en av politimennene som reddet livet hans. (Foto: Politiet)
Til tross for at de var arabere og muslimer ble 5 år gamle Atallah og faren skutt av Hamas-terrorister. Faren døde, men 5-åringen overlevde mirakuløst.

Fem år gamle israelsk-arabiske Atallah Abu Madigam våknet tidlig på morgenen lørdag 7. oktober. Han skulle være med sin far Osama Abu Madigam, sin onkel og sine fire brødre på arbeid på jordene utenfor moshav Mivtahim i det sørlige Israel, skriver Yedioth Ahronot.

Men det som skulle være en gøy dag sammen med familien endte opp med å bli et mareritt, da flere tusen Hamas-terrorister strømmet inn i Israel fra Gazastripen. For selv om terroristene først og fremst var ute etter å drepe jøder, ble også mange arabere ofre for terroristenes kuler.

Da terroristene kom til drivhuset hvor Osama og sønnene befant seg, sa han til dem at de var arabere. Mens selv om han var araber og muslim ble Osama skutt og drept foran sine egne barn av Hamas-terroristene.

– Du er mer jødisk enn jødene, sa terroristene da de skjøt ham.

Atallah og hans fire brødre prøvde å løpe i sikkerhet etter at faren var skutt, men terroristene skjøt etter dem og 5-åringen ble truffet i brystet.

Da politiet kom til stedet fant de Atallah kritisk skadet i armene til sin onkel. De skyndte seg å gi han livreddende førstehjelp og fikk tilkalt ambulanse. I ambulansen på vei til sykehuset svevde 5-åringen hele tiden mellom liv og død. De rakk akkurat frem til sykehuset i tide.

Mens 5-åringen lå til rehabilitering på sykehuset fikk han besøk av de to lokale politisjefene Effi Shiman og Ronen Kalafon, samt politibetjentene som reddet livet hans. Der ga 5-åringen politibetjentene et kyss. Han sa også at han ønsker å jobbe for det israelske politiet når han blir stor.

Politiet svarte med å ønske 5-åringen god bedring og kondolerte for tapet av faren. Atallahs familie, som kommer fra beduinbyen Rahat, uttrykker stor takknemlighet overfor politiet som reddet 5-åringens liv.

Over 2 millioner av Israels innbyggere er arabere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart