Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas: – Feil å avvise 1947-delingsplan

Den arabiske verden gjorde feil da den avviste FNs delingsplan i 1947, innrømmer PA-president Mahmoud Abbas i et sjeldent intervju med en israelsk tv-stasjon.

– Det var vår feil. Det var i det store og hele en arabisk feil, sier Abbas til Kanal 2. Men så vender Abbas anklagen mot Israel. – Men må de [israelerne] straffe oss for denne feilen i 64 år? Abbas bekrefter i intervjuet at tidligere statsminister Ehud Olmert tilbød ham tilbaketrekning fra 93,5 prosent av Vestbredden i 2008. Palestinerne svarte med å tilby Israel å beholde 1,9 prosent av Vestbredden.

PA-presidenten bekrefter at palestinerne kanskje ikke klarer å samle ni stemmer i sikkerhetsrådet for å bli tatt opp som medlem i FN. Når det gjelder spørsmålet om forhandlinger med Israel, sier Abbas at statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å beholde en israelsk militær tilstedeværelse langs østgrensen mot Jordan i 40 år, selv etter etableringen av en palestinsk stat. – Da foretrekker jeg okkupasjon, sa jeg til Netanyahu, sier Abbas.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart