Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu blant Time Magazines 100 mest innflytelsesrike

Netanyahu beskrives som en "ikonisk, sterk og bestemt leder" av majoritetsleder i Representantenes hus i USA. (Foto: Amos Ben Gershom, GPO)
Netanyahu beskrives som en "ikonisk, sterk og bestemt leder" av majoritetsleder i Representantenes hus i USA. (Foto: Amos Ben Gershom, GPO)
Statsministeren blir beskrevet som en ikonisk leder som fortjener ros for å ha gjort verden oppmerksom på den iranske atomtrusselen.

Israels Statsminister Benyamin Netanyahu er på listen i Time Magazines 100 mest innflytelsesrikemennesker i verden.

I Time beskrives Netanyahu som en «ikonisk, sterk og bestemt leder, som har utmerket seg i løpet av en livstid med tjeneste til staten Israel.»

– Bibis prestasjoner og tjeneste som soldat, diplomat, økonomisk reformer som tok den vanskelige og politiske farlige oppgaven med å utfordre dagens situasjon, og statsminister for andre gang rangerer ham blant verdens største ledere, skriver bladet.

Innlegget om statsministeren ble skrevet av Eric Cantor som er majoritetsleder i representantenes hus i USA. Han roser Netanyahu for hans engagement og lederegenskaper.

Fortjener ros
– Nå, på et tidspunkt med stor internasjonal ustabilitet og økende fare, har statsminister Netanyahu, 62, gitt en overbevisende og rasjonell utlegging om en av de alvorligste truslene verden står overfor i dag. Han fortjener ros for å ha ført oppmerksomhet til trusselen Iran utgjør mot Israel, USA, regionen, sitt eget folk og den frie verden.

– Å konfrontere Irans løp mot atomvåpen og sponsing av terrorisme er en hastesak for oss alle. På dette farlige tidspunktet er statsminister Netanyahu den rette lederen for Israel – og den rette partneren for USA, skriver Cantor.

På Times liste finner man blant annet også USAs president Barack Obama, den tyske rikskansleren Angela Merkel, Irans leder ayatollah Ali Khamenei og den syriske presidenten Bashar Assad.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart