Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Passerer én million, august beste måned

I august passerte antallet turister i Israel en million mennesker siden januar 2004. Dette er det høyeste nivået siden 2001, meldte Statistisk Sentralbyrå i Israel (CBS) onsdag. I følge undersøkelsen som ble utført av CBS i samarbeid med turistdepartementet, økte antallet innkomne turister med 54 prosent de første åtte månedene i forhold til samme periode i 2003, skriver Jerusalem Post, da antallet kun kom opp i 648.000. August markerer CBS som rekordmåneden for dette året, med hele 180.000 besøkende, noe som er en økning på 37 prosent fra samme måned året før, og opp hele 52 prosent fra august 2001. Turistminister Gideon Ezra sier på en pressekonferanse at statistikken indikerer en fortsatt økning i israelsk turistindustri, og forhåndsmålet til departementet for 2004 på 1,5 millioner turister nærmer seg for hver dag som går. Rekordåret for israelsk turisme var år 2000 med hele 2,4 millioner besøkende.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart