Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

45 prosent flere hotellbesøk i 2004

Turismen og hotellnæringen i Israel fikk et kraftig løft i 2004. Antallet overnattinger på hotell for utenlandske turister var til sammen på 4,8 millioner, en oppgang på 45 prosent fra 2003, opplyser Israels Hotellforening (IHA) mandag. Disse tallene er dermed på linje med tallene turistdepartementet presenterte i forrige uke, som kunne avsløre en vekst i turismen på 41 prosent. Også israelerne overnattet mer på hotell i fjor, da tallene for overnattinger for israelere stanset på 12,3 millioner, tre prosent mer enn i 2003. Dette bringer det totale antallet hotellbesøk opp til 17 millioner. President i IHA, Avi Ella forteller at man forventer en fortsatt økning i antallet turister for 2005. Det er ventet at mellom 1,7 millioner og to millioner utenlandske turister vil ta turen i år. Dette fører til at tusenvis av stillinger må fylles i turistindustrien.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart