Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bli med på kunnskaps- og hyggetur til Israel

Hallgrim Berg (68) og Mette Follestad (44) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre og sekretær i MIFF Drammen.
Hallgrim Berg (68) og Mette Follestad (44) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre og sekretær i MIFF Drammen.
26. april til 3. mai inviterer reiselederne Hallgrim Berg og Mette Follestad fra MIFF alle interesserte med på gruppereise til Israel. Vær rask, påmeldingsfristen er utløpt, men det er fortsatt noen få ledige plasser igjen.

Reiselederne skriver følgende om turopplegget:

Denne turen passer godt både for de som besøker landet for første gang og de som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted. Opplegget blir uvanlig variert og innholdsrikt, med spennende utflukter, besøk på bibelhistoriske steder og nye attraksjoner, yrende folkeliv i Jerusalem og Tel Aviv, kåseri og foredrag, mat og musikk, muligheter for shopping og badestrand. Tidspunktet er «det helt riktige» – med fantastisk natur og fin temperatur i overgangen mellom vår og sommer!

Turen er åpen for medlemmer av MIFF og alle andre interesserte som støtter demokratiet og Israels sak. Vi tar sikte på å formidle informasjon om dagens Israel med fakta og argumenter til egen kunnskapsutvikling. Vi utnytter vårt kontaktnett i Israel for at deltakerne skal få møte interessante personligheter, representanter for det offisielle Israel, og fastboende nordmenn som arbeider profesjonelt med journalistikk, samfunnsspørsmål og mer «huslige» sysler.

Vi benytter tiden godt: På flyturen ned, under transfer i Wien, samles vi i et konferanserom og har et timelangt «mini-seminar» om aktuelle Israel-spørsmål.

Turen byr på gode og helt sentralt beliggende hoteller, og middager med besøk og spesielle innslag.

Med to reiseledere kan vi få til ønsket fleksibilitet på enkelte dager, f.eks. badestrand eller museum, shopping eller utflukt.

Israelsk guide, som snakker norsk, vil følge gruppen på rundreisen.

Turen blir arrangert av Med Israel for fred (se miff.no) i samarbeid med Sabra Fokusreiser.

Last ned brosjyre for turen her (PDF)

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart