Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bli med på MIFFs vårtur

Hallgrim Berg (69) og Mette Follestad (45) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre.
Hallgrim Berg (69) og Mette Follestad (45) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre.
Mette Follestad og Hallgrim Berg inviterer til ny vårtur til Israel. Se det spennede programmet fra 25. april til 4. mai.

Reiselederne og reiseoperatør Sabra Fokus Reiser presenterer turen slik:

Denne turen passer godt både for de som besøker landet for første gang og de som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted.Opplegget blir uvanlig variert og innholdsrikt, med spennende utflukter, besøk på bibelhistoriske steder og nye attraksjoner, yrende folkeliv i Jerusalem og Tel Aviv, gjester, muligheter for shopping og badestrand. Tidspunktet er «det helt riktige» – med fantastisk natur og fin temperatur i overgangen mellom vår og sommer. Turen er åpen for alle interesserte som støtter demokratiet og Israels leverett. Vi tar sikte på å formidle informasjon om dagens Israel med fakta og argumenter til egen kunnskapsutvikling. Vi utnytter vårt kontaktnett i Israel for at deltakerne skal få møte interessante personligheter, representanter for det offisielle Israel, og nordmenn som bor og arbeider i landet.Turen byr på meget gode og helt sentralt beliggende hoteller, og middager med besøk og spesielle innslag. Med to reiseledere kan vi få til ønsket fleksibilitet på enkelte dager. F.eks. badestrand eller museum, shopping eller utflukt. Kunnskapsrik lokal guide, som snakker skandinavisk, vil følge gruppen på rundreisen.

Se mer informasjon i lenken under.

Program, pris og all nødvendig info for turen. (PDF)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart