Hallgrim Berg (69) og Mette Follestad (45) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre.
Hallgrim Berg (69) og Mette Follestad (45) er reiseledere på vårens MIFF-tur til Israel. Berg er sekretær i MIFF Hallingdal, og kjent som forfatter, foredragsholdere og tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Follestad er medlem av MIFFs hovedstyre.

Bli med på MIFFs vårtur

Mette Follestad og Hallgrim Berg inviterer til ny vårtur til Israel. Se det spennede programmet fra 25. april til 4. mai.

Reiselederne og reiseoperatør Sabra Fokus Reiser presenterer turen slik:

Denne turen passer godt både for de som besøker landet for første gang og de som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted.Opplegget blir uvanlig variert og innholdsrikt, med spennende utflukter, besøk på bibelhistoriske steder og nye attraksjoner, yrende folkeliv i Jerusalem og Tel Aviv, gjester, muligheter for shopping og badestrand. Tidspunktet er «det helt riktige» – med fantastisk natur og fin temperatur i overgangen mellom vår og sommer. Turen er åpen for alle interesserte som støtter demokratiet og Israels leverett. Vi tar sikte på å formidle informasjon om dagens Israel med fakta og argumenter til egen kunnskapsutvikling. Vi utnytter vårt kontaktnett i Israel for at deltakerne skal få møte interessante personligheter, representanter for det offisielle Israel, og nordmenn som bor og arbeider i landet.Turen byr på meget gode og helt sentralt beliggende hoteller, og middager med besøk og spesielle innslag. Med to reiseledere kan vi få til ønsket fleksibilitet på enkelte dager. F.eks. badestrand eller museum, shopping eller utflukt. Kunnskapsrik lokal guide, som snakker skandinavisk, vil følge gruppen på rundreisen.

Se mer informasjon i lenken under.

Program, pris og all nødvendig info for turen. (PDF)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart