Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lanserer ny flyforbindelse Oslo – Tel Aviv

Brussels Airlines bruker flytypen Airbus 319 på ruten til Tel Aviv. (Foto: Brussels Airlines)
Brussels Airlines bruker flytypen Airbus 319 på ruten til Tel Aviv. (Foto: Brussels Airlines)
Brussels Airlines vil lokke nordmenn til å fly til Tel Aviv fra Oslo via Brussel. Med mindre enn én times mellomlanding kommer du raskt til målet. - Vi ser økende interesse for Israel-reiser fra Norge, sier Jan Otto Hermansen i flyselskapet.

Fra 1. april til 25. oktober åpner Brussels Airlines en sommerrute mellom Oslo og Tel Aviv via Brussel. Det blir avganger fra Oslo tidlig på morgenen mandager, onsdager, torsdager og søndager som er synkronisert med flyselskapets daglige avganger til Tel Aviv. Også på returen fra Tel Aviv på ettermiddagen er ventetiden ved mellomlanding og flybytte i Brussel minimal, under én time begge veier. Forlater du Oslo 06.30 om morgen, kan du være i Tel Aviv allerede kl. 14 norsk tid (kl. 15 israelsk tid).

– Vi ser at det er en økende interesse for reiser til Israel fra Norge, sier Jan Otto Hermansen, som er manager for Brussels Airlines i Norge.

På selskapets nettsider kan man finne tur/ retur billetter Oslo-Tel Aviv i april og mai helt ned i tre tusen kroner, men på de fleste datoer må man ut med en del mer.

Brussels Airlines har flere daglige avganger fra Stockholm, Gøteborg, København og Oslo til Brussel – med videre forbindelse til over 70 destinasjoner i Europa, Afrika og USA.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart