Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Siden 1950 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Nå blir den anerkjent som det av USA. (Foto: Israeltourism/Flickr)
Siden 1950 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Nå blir den anerkjent som det av USA. (Foto: Israeltourism/Flickr)

Slik kommer du billigst til Israel i påsken

MIFF gir deg det billigste og beste tilbudet for å komme deg fra Oslo til Israel i påsken.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Det finnes flere alternativer for å komme seg fra Oslo til Israel i påsken for en rimelig penge. Det viser en gjennomgang som MIFF har gjort av de ulike tilbyderne. Vi har valgt å utelate rutene med de mest ugunstige reisetider i vår undersøkelse.

Det billigste tilbudet som ble funnet mandag ettermiddag 9. januar er russiske Aeroflot. De har avgang klokken 20:55 lørdag 8. april fra Oslo Lufthavn, med mellomlanding i Moskva, og ankomst i Tel Aviv 05:25. Total reisetid ned er sju og en halv time. Hjemreisen er lørdag 15. april klokken 12:55, med ankomst i Oslo 20:05, og prisen kommer på 2780,- kroner.

Et fly fra russiske Aeroflot på vei inn for landing på Ben Gurion. (Foto: Pieter van Marion/Flickr)
Et fly fra russiske Aeroflot på vei inn for landing på Ben Gurion. (Foto: Pieter van Marion/Flickr)

Skulle du ønske å være en dag lenger i Israel tilbyr Air Baltic å fly deg frem og tilbake for 3466,- kroner. De har avreise fra Oslo lørdag 8. april klokken 19:30, med mellomlanding i Riga, og ankomst i Tel Aviv klokken 03:50. Total reisetid ned er sju timer og 20 minutt. Hjemreisen blir da søndag 16. april klokken 07:10, med ankomst i Oslo 13:45. Vil du spare drøyt 900 kroner, og ikke gjør noe av å vente på en flyplass, får du Aeroflot på den samme datoen til kun 2546,- kroner. Da med flere timer venting i Moskva og en total reisetid på tolv timer og et kvarter.

For dem som ønsker å bli i Israel fram til mandag 17. april, kan et alternativ være å fly Aeroflot ned, og Air Baltic hjem igjen. Da er avreise med Aeroflot lørdag 8. april klokken 20:55, med ankomst i Tel Aviv 05:25. Reisetiden ned er sju timer og 20 minutt. Hjemreisen blir da mandag 17. april klokken 09:10, med ankomst i Oslo 19:05. Merk at lang mellomlanding i Riga gjør at total reisetid kommer opp i nesten elleve timer. Prisen for flybillettene vil da komme på 3598,- kroner.

Det er svært populært å reise til Israel i påsken, så vær obs på at pristilbudene endrer seg raskt.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart