Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Slik kommer du billigst til Israel i påsken

Siden 1950 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Nå blir den anerkjent som det av USA. (Foto: Israeltourism/Flickr)
Siden 1950 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Nå blir den anerkjent som det av USA. (Foto: Israeltourism/Flickr)
MIFF gir deg det billigste og beste tilbudet for å komme deg fra Oslo til Israel i påsken.

Det finnes flere alternativer for å komme seg fra Oslo til Israel i påsken for en rimelig penge. Det viser en gjennomgang som MIFF har gjort av de ulike tilbyderne. Vi har valgt å utelate rutene med de mest ugunstige reisetider i vår undersøkelse.

Det billigste tilbudet som ble funnet mandag ettermiddag 9. januar er russiske Aeroflot. De har avgang klokken 20:55 lørdag 8. april fra Oslo Lufthavn, med mellomlanding i Moskva, og ankomst i Tel Aviv 05:25. Total reisetid ned er sju og en halv time. Hjemreisen er lørdag 15. april klokken 12:55, med ankomst i Oslo 20:05, og prisen kommer på 2780,- kroner.

Et fly fra russiske Aeroflot på vei inn for landing på Ben Gurion. (Foto: Pieter van Marion/Flickr)
Et fly fra russiske Aeroflot på vei inn for landing på Ben Gurion. (Foto: Pieter van Marion/Flickr)

Skulle du ønske å være en dag lenger i Israel tilbyr Air Baltic å fly deg frem og tilbake for 3466,- kroner. De har avreise fra Oslo lørdag 8. april klokken 19:30, med mellomlanding i Riga, og ankomst i Tel Aviv klokken 03:50. Total reisetid ned er sju timer og 20 minutt. Hjemreisen blir da søndag 16. april klokken 07:10, med ankomst i Oslo 13:45. Vil du spare drøyt 900 kroner, og ikke gjør noe av å vente på en flyplass, får du Aeroflot på den samme datoen til kun 2546,- kroner. Da med flere timer venting i Moskva og en total reisetid på tolv timer og et kvarter.

For dem som ønsker å bli i Israel fram til mandag 17. april, kan et alternativ være å fly Aeroflot ned, og Air Baltic hjem igjen. Da er avreise med Aeroflot lørdag 8. april klokken 20:55, med ankomst i Tel Aviv 05:25. Reisetiden ned er sju timer og 20 minutt. Hjemreisen blir da mandag 17. april klokken 09:10, med ankomst i Oslo 19:05. Merk at lang mellomlanding i Riga gjør at total reisetid kommer opp i nesten elleve timer. Prisen for flybillettene vil da komme på 3598,- kroner.

Det er svært populært å reise til Israel i påsken, så vær obs på at pristilbudene endrer seg raskt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart