Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Det latviske flyselskapet airBaltic har kampanje på flybilletter. Nå kan du sikre deg en billig Israel-reise. (Foto: Flickr)
Det latviske flyselskapet airBaltic har kampanje på flybilletter. Nå kan du sikre deg en billig Israel-reise. (Foto: Flickr)

Nå kan du gjøre et kupp på Israel-reise

Er du raskt ute kan du sikre deg billetter til Israel i påsken for under 1900 kroner.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Det latviske flyselskapet airBaltic har salg på flybilletter til flere av sine destinasjoner. Blant annet flyr selskapet til Tel Aviv i Israel. Derfor er det nå muligheter for å gjøre et kupp på en reise Israel. Flyturen er ikke direkte, men med mellomlanding i Riga. Salget varer fram til 23. oktober og reisperioden er 14. november til 10. juni 2018.

MIFF har sjekket ut noen av prisene ut fra Oslo Gardermoen. Utreise 14. november med hjemreise 22. november ligger for eksempel på rundt 1800 kroner tur/retur.

Ønsker du å oppleve Israel i påsken 2018? Nå kan du sikre deg billetter for under 2100 kroner tur/retur i denne perioden. Hvis du bruker søkemotorer som Momondo kan du presse prisen ytterligere ned, til under 1900 kroner for en tur/retur-billett.

Til sammenligning ligger flybilletter hos flere andre flyselskap på det dobbelte i pris som airBaltic i denne perioden. Så her det mulig å gjøre et kupp på Israel-reisen.

Flytidene er også behagelige med korte mellomlandinger. Ett eksempel: Avreise fra Oslo 26. mars 2018 klokken 19:25 med ankomst i Tel Aviv 03:50. Reisetiden er på 7 timer og 25 minutt. Hjemreise fredag 30. mars klokken 06:40 med ankomst Oslo 13:45. Total reisetid er på 8 timer og 5 minutt. Pris: 1873,- kroner per person.

I tillegg til Oslo har airBaltic også ruter fra Bergen, Stavanger og Ålesund.

Her kan du selv søke etter billige flybilletter.

Mange ønsker å besøke Israel og Jerusalem i påsken. (Foto: Israeltourism/Flickr)
Mange ønsker å besøke Israel og Jerusalem i påsken. (Foto: Israeltourism/Flickr)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart