Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Denne byen bør du besøke i juni

CNN anbefaler å legge ferieturen til Tel Aviv.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Har du ferie i juni, men er usikker på hvor du skal dra? Amerikanske CNN har på sine nettsider publisert en liste over fem spennende destinasjoner man kan legge ferien til i juni måned. På toppen av listen: Tel Aviv, Israel.

– Det er billigere å besøke Tel Aviv om våren og høsten, men det er en grunn til at sommeren er den mest populære tiden. Spesielt europeere strømmer til Israels Middelhavskyst i denne perioden, skriver CNN.

Videre skriver de om ulike tips til dem som ønsker å besøke Tel Aviv. De trekker blant annet fram shopping, uteliv og byens utallige strender.

– Den som drar til stranden, vil kunne nyte en sjøtemperatur på opp til 27 grader. Det er også lite eller ingenting nedbør i juni. Tel Aviv har mange strender du kan velge mellom, skriver CNN og trekker fram flere alternativer.

Andre steder som anbefales i juni er Asheville i Nord-Carolina i USA, St. Petersburg i Russland, Split i Kroatia og Lake Powell i Arizona i USA.

CNN er ikke de eneste som anbefaler Israel og Tel Aviv. Også motemagasinet Vogue anbefaler Israel for dem som er glad i strand- og badedestinasjoner.

Og mange lar seg friste. Rekordmange turister besøkte Israel i 2017.

Tel Aviv er kjent for sitt vibrerende uteliv. Det trekkes fram i CNNs reisetips. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Tel Aviv er kjent for sitt vibrerende uteliv. Det trekkes fram i CNNs reisetips. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart