Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Snart får du billig overnatting i Tel Aviv

Spot Hostel vil tilby turister billig overnatting i Tel Aviv, blant annet ved å leie ut telt innendørs. (Foto: Spot Hostel)
Spot Hostel vil tilby turister billig overnatting i Tel Aviv, blant annet ved å leie ut telt innendørs. (Foto: Spot Hostel)
Men dette tilbudet er ikke for dem som er glad i privatliv.

Overnatting i Tel Aviv kan være dyrt og ta et stort jafs av feriebudsjettet. Det håper Spot Hostel å endre på, når de i april åpner et nytt lavpristilbud.

– Det er ingen tvil om at overnatting i Tel Aviv er dyrt. Det synes vi er dumt og motstridende til ønsket om å lokke turister til hit. Turister bruker nesten alle sine penger på overnatting, framfor å bruke de på selve turen og alt man kan finne på her, sier Naama Shviki i Spot Hostel til Lonely Planet.

Konseptet deres kan sammenlignes med «kapselhotellene» man finner i for eksempel Japan. Dette er kapsler man kan overnatte i for en billig penge. Spot Hostel har tilpasset konseptet for å passe bedre inn i Midtøsten.

I tillegg til kapslene tilbyr Spot Hostel også andre former for overnatting, som passer enslige, par, små grupper og til og med familier. I en stor innendørs sal har de også satt opp 30 telt, som det er mulig å leie.

Prisene på overnatting vil ligge på litt over 200 kroner natta og oppover.

– Vi ønsker å tilby turister et rent, godt og morsomt sted å overnatte uten at det trenger å koste dem skjorta, sier Shviki om det nye konseptet sitt.

Det nye tilbudet åpner nord i Tel Aviv, nær Tel Aviv port og park Hayarkon.

Hvis privatliv ikke er det viktigste når du er på ferie, kan du snart sikre deg billig overnatting i Tel Aviv. (Foto: Spot Hostel)
Hvis privatliv ikke er det viktigste når du er på ferie, kan du snart sikre deg billig overnatting i Tel Aviv. (Foto: Spot Hostel)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart