Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Skrøt av Israel til 100 millioner følgere

Superstjernen Jennifer Lopez poserer på en kamel med forloveden Alex Rodrigez i Jerusalem. (Foto: Instagram)
Jennifer Lopez tok med seg familien da hun kombinerte konsert og ferie i Israel.

Den amerikanske superstjernen Jennifer Lopez, også kjent som JLo, hadde i begynnelsen av august sin aller første konsert i Israel. Med seg til Israel hadde hun forloveden Alexander «A-Rod» Rodriguez, en tidligere baseballstjerne, i tillegg til hennes to tvillinger på elleve år. Bilder fra Israel-turen ble delt med musikerens drøyt 100 millioner følgere på Instagram.

Kommentator Raz Shechnik i den israelske storavisen Yedioth Ahronot mener besøket til den verdenskjente artisten har vært uvurderlig reklame for Israel.

«Ikke engang tusen ambassadører hadde vært i stand til å forbedre Israels image i verdens øyne som Jennifer Lopez, som har over 100 millioner følgere på sosiale medier, har gjort i løpet av hennes fem dagers besøk til Det hellige land i forbindelse med konsertturneen», skriver Shechnik i avisen.

https://www.instagram.com/p/B0sBbBog1qI/

Lopez har blant annet publisert bilder fra Jerusalem, fra Vestmuren og fra stranden i Tel Aviv. I tillegg til drøyt 100 millioner følgere på Instagram har den amerikanske stjernen også 44 millioner følgere på Facebook. I begge de sosiale mediene har hun lagt ut bilder og hilsener fra besøket i Israel.

Også forloveden, som har 3,1 millioner følgere på Instagram, har lagt ut bilder og hilsener fra turen. «Vårt første besøk til Israel er helt fantastisk! Menneskene har vært helt fantastiske og det er så mye energi her. Jeg vil definitivt komme tilbake og jeg anbefaler alle å besøke dette fantastiske landet», skriver den tidligere baseballstjernen.

«Jerusalem, du er uforglemmelig! For en perfekt finale på vår først tur til dette vakre landet», skriver han på et bilde hvor han poserer sammen med Lopez, med Jerusalem i bakgrunnen.

https://www.instagram.com/p/B0qx02gA9yo/

Over 50.000 mennesker var til stede på JLos konsert i Tel Aviv, som var en av de eneste konsertene superstjernen har utenfor Nord-Amerika under årets turne. BDS-bevegelsen, som kjemper for boikott av Israel, prøvde å presse henne til å avlyse konserten, men JLo blankt avviste protestene.

«Lopez’ besøk er et av de mest suksessfulle besøkene av en internasjonal artist til Israel noensinne. Og det er et slag i ansiktet til BDS-bevegelsen, som brukte mye press mot sangeren og hennes nærmest for å prøve å hindre henne i å dra til Israel», skriver Shechnik avslutningsvis.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart