Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flere hundre millioner så missekåringen fra Eilat

Flere av deltakerne i Miss Universe 2021 ved Dødehavet den 1. desember. (Foto: Olivier Fitoussi/Flash90)
For første gang ble Miss Universe-konkurransen arrangert i Israel.

Natt til mandag 13. desember ble den 70. utgaven av Miss Universe arrangert i den israelske byen Eilat ved Rødehavet. Det er første gang i historien at Israel er vertsland for den kjente skjønnhetskonkurransen.

– I dag er vi i det vakre landet Israel. Dette er et land som er så rikt på både kultur og historie, sa Steve Harvey, verten for Miss Universe, da han åpnet TV-sendingen for flere hundre millioner seere i 172 land.

Konkurransen ble avholdt på natten for å få størst mulig seertall i Nord-, Sentral- og Sør-Amerika. De flere hundre millioner TV-seerne fikk ikke bare se deltakere fra 90 ulike land, de fikk også se vakre bilder fra vertslandet Israel. Det var også flere musikalske innslag med kjente israelske musikere.

Årets Miss Universe ble indiske Harnaaz Sandhu, mens Nadia Ferreira fra Paraguy ble nummer to og Lalela Mswane fra Sør-Afrika ble nummer tre. Sandhu sier hennes beste minne var å svømme med delfiner i Eilat.

– Det er mange minner og det er et av mine favoritter. Israel er et vakkert land og folket er så varme. Det er det jeg elsker med Israel, sier hun.

Norske Nora Emilie Nakken nådde ikke helt til topps i konkurransen, men skriver på Instagram at hun har elsket reisen og tiden hun har tilbragt i Israel.

«Jeg har møtt fantastiske mennesker, har ledd, smilt grått, vært opprørt, forsøkt, feilet og prøvd igjen. Dere vet – akkurat som livet er», skriver hun.

Konkurransen ble avholdt i Eilat ved Rødehavet, men misse-deltakerne fikk også opplever andre deler av Israel. Den norske deltakeren skrev på Instagram at «Jerusalem er et fantastisk sted» da de besøkte Jerusalem.

https://www.youtube.com/watch?v=SB-wL9gtuKg

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart