Turister koser seg i feriebyen Eilat.

Hvorfor tar det så lang tid å oppdatere regjeringens reiseinformasjon om Israel?

Det er ikke bare fullvaksinerte turister som kan dra fra Norge til Israel.

Utenriksdepartementets reiseråd for Israel ble sist oppdatert 31. mars, ifølge informasjonssiden på regjeringen.no. «Israel er åpent for fullvaksinerte turister fra Norge,» heter det i første setning.

Men helt fra 1. mars har også uvaksinerte turister kunnet reise til Israel. Da dette ble varslet 21. februar opplyste statsminister Naftali Bennett at utenlandske turister, både vaksinerte og uvaksinerte, fortsatt må ta en PCR-test før avreise og ved ankomst.

MIFF har mottatt en kopi av en e-post sendt til Utenriksdepartementet tirsdag 5. april kl. 12.48. Da denne artikkelen ble publisert hadde det straks gått 45 timer etter at departementet ble varslet om feilen, men den ligger fortsatt ute.

God tur til Israel! Se MIFFs sider med turistinformasjon: Besøk Jerusalem! og Besøk Tel Aviv!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart