Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har dere et problem med jøder?

Skjermdump fra kommentarfeltet til Adresseavisen 22. juni 2016.Skjermdump fra kommentarfeltet til Adresseavisen 22. juni 2016.
Skjermdump fra kommentarfeltet til Adresseavisen 22. juni 2016.
Norsk student i Ungarn parkerer NTNU-folk som vil boikotte Israel.

Tidligere i juni kom det en god nyhet fra NTNU i Trondheim: Olje- og energiminister Tord Lien får med seg NTNU-forskere når han besøker Israel til høsten.

21. juni protesterer «billedkunstnere, NTNU alumni og tidligere Ramallah-kunstnere fra Trondheim kommune» på NTNU-planene i Adresseavisen.

En norsk student som kaller seg «Erik» svarer dem slik i kommentarfeltet:

«Studerer for tiden i Ungarn, her har vi en veldig stor israelsk tilstedeværelse på universitetet. De utgjør nesten 1/5 av studentmassen og en tredjedel av min egen klasse. De fleste i min klasse er israelske arabere, noen er jødiske. Jeg var overrasket i starten over hvor bra dette fungerte, basert på hvor fiendtlig forholdet i mellom dem blir fremstilt i norsk media.

Vi jobber sammen hele gjengen og styrker oss opp om hverandre gjennom de tøffe studiene. Det er gøy å tenke på at jeg har hatt stuen min fylt opp med en mix av både jødiske og muslimske israelere, nordmenn og persere – hvor vi arbeider sammen og genuint tar vare på hverandre.

Et universitet kan være en fantastisk møteplass for folk som er forskjellige – hvor du samler unge mennesker som kommer for å lære og utvikle seg. At NTNU blir involvert i israelsk petroleumsnæring byr først og fremst på mange muligheter for NTNU og norske studenter. Det ligger mye spennende olje og gass i de israelske havområdene, selvfølgelig burde NTNU stille med sin gode kompetanse.

Hva er det egentlig dere billed- og kommunale kunstnere ønsker å oppnå? Har dere et problem med miljøet eller med jøder?»


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart