Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Tostats-løsning eller slutt på Israel

STATSMINISTER EHUD OLMERT:

Statsminister Ehud Olmert forklarte onsdag hvorfor han arbeider for en tostats-løsning på den israelsk-palestinske konflikt, til tross for en «svak» fredspartner i PA-formann Mahmoud Abbas.

– Hvis dagen kommer at tostats-løsningen faller sammen, og vi står overfor en Sør-Afrika-aktig kamp for like stemmerettigheter (også for palestinerne på Vestbredden og Gaza-stripen), da, så snart det skjer, vil staten Israel være ferdig, sa Olmert til Ha’aretz. I en situasjon med én stat mellom Jordan-elven og Middelhavet vil palestinerne raskt kunne komme i flertall og Israel som en jødisk stat er historie.

– De jødiske organisasjonene, som var vår maktbase i Amerika, vil være de første til å gå ut mot oss, fordi de vil si at de ikke kan støtte en stat som støtter demokrati og like rettigheter for alle innbyggere, fortsetter Olmert.

Statsministeren sa lignende ting for fire år siden, da han var visestatsminister i Ariel Sharons regjering. Det var første gang han presenterte planene om å trekke Israel ut av store deler av de okkuperte områdene.

Både i forkant og etterkant av Annapolis har statsminister Ehud Olmert tonet ned betydningen av konferansen.

– Dette var ikke noe som skulle endre historien, sa han onsdag. Olmert mener Israel ikke har forpliktet seg til noen deadline i forhandlingene i det hele tatt. Dersom man når frem til en omfattende avtale, vil den likevel ikke bli satt ut i livet før palestinerne oppfyller sine forpliktelser til å bekjempe terror, understreket statsministeren.

– Dette må gjelde både Vestbredden og Gaza-stripen, sa Olmert.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart