Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skjulte forbindelser med Emiratene avslørt

I all hemmelighet har Israel hatt diplomatiske forbindelser med De forente arabiske emiratene, viser avsløringene til Wikileaks. I et brev den politiske rådgiveren ved USAs ambassade i Tel Aviv, Marc Sievers, skrev i 2009, gir han et overblikk over relasjonene Israel har med gulfstatene. Der kommer det fram at et "godt og personlig forhold" hadde utviklet seg mellom daværende utenriksminister i Israel, Tzipi Livni, og hennes kollega fra Emiratene, Abdullah Ibn Zayed. I brevet skriver Sievers at de ikke vil offentliggjøre "det de sier bak lukkede dører". Selv om Emiratene og Israel ikke har offisielle forbindelser, viser avsløringene at det har vært hemmelig og vedvarende kontakt mellom partene. I tillegg til dette har det kommet rapporter om at Mossad-sjef Meir Dagan hadde hemmelig kontakt med Saudi Arabia. Slike lekkasjer har også tidligere kommet fram i israelske medier.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart