Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Frykter voldshandlinger mot Shalit-avtale

Israelske sikkerhetsstyrker frykter vold både fra Gaza-stripen og ekstreme jødiske grupper i forkant av fangeutvekslingen tirsdag. På Gaza-stripen kan terrorgrupper som ikke er del av fangeutvekslingen, som for eksempel Islamsk Jihad, trappe opp granat- og rakettangrep mot tettstedene i Negev.

I Israel kan ekstremister forsøke å stanse busser som frakter palestinske fanger på vei til løslatelse på Vestbredden og Gaza-stripen. Tidlig søndag morgen aksjonerte høyreekstreme aktivister utenfor hjemmet til justisminister Yaakov Neeman. De tok seg forbi sikkerhetsvaktene, hamret på inngangsdøren og ropte slagord imot fangeutvekslingen og krevde at jødiske fanger som har angrepet arabere også blir sluppet fri.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart