Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– Iran vil aldri stanse atomprogrammet

Iran kommer aldri til å stanse sitt atomprogram, frykter Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Amos BenGershom, GPO)
Iran kommer aldri til å stanse sitt atomprogram, frykter Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Amos BenGershom, GPO)
Ifølge Israels statsminister Benjamin Netanyahu er det lite trolig at Iran noensinne vil gå med på å avbryte sitt atomprogram.

Kun dager før verdens seks supermakter setter seg ned i atomsamtaler med Iran i Bagdad, sier Benjamin Netanyahu at «jeg ser ingen beviser overhode for at Iran er klare til å avbryte sitt atomprogram».

Den israelske statsministeren gjentok at et Iran med atomvåpen mellom hendene, vil være en enorm trussel for Israels eksistens. Han krever at Iran fryser all anrikning av uran, at uran som allerede er blitt anriket fraktes ut av landet og anrikningsanlegget i nærheten av Qom blir stengt.

Blant skeptikerne
– Det er den viktigste saken i vår tid, hevdet Netanyahu overfor pressen i Praha.

– Når dette blir oppnådd vil jeg være den første til å applaudere. Men inntil da må dere regne meg blant skeptikerne, la han til.

Israelske ministere, deriblant forsvarsminister Ehud Barak og Netanyahu selv, har de siste ukene gitt uttrykk for at de frykter Iran bevisst haler ut tiden i atomforhandlingene. De mener også at kravene fra de fem faste landene i Sikkerhetsrådet pluss Tyskland overfor Teheran er for vage.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart