(Foto: Shurat HaDin)

Hør en av arkitektene bak Trumps fredsplan og debatt om Israels planer på Vestbredden

Hør noen av amerikanerne som har vært aktive i diplomati i Midtøsten.

25. juni hadde Shurat HaDin – Israel Law Center en aktuell direktesending på YouTube. Sendingen ble innledet av en videohilsen fra senator Ted Cruz, før Jason Greenblatt, Trumps Midtøsten-utsending fra januar 2017 til oktober 2019, ble intervjuet.

Deretter var det debatt mellom Dan Shapiro, Obamas ambassadør til Israel, Vivian Bercovici, Canadas tidligere ambassadør til Israel og jusprofessor Alan Dershowitz. Direktesendingen ble ledet av Shurat HaDins leder Nitsana Darshan-Leitner.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart