Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Seks prosent av franske jøder vil til Israel

Ingen vet nøyaktig hvor mange jøder det er i Frankrike. Mange er ikke registrert i noen jødisk menighet. De fleste kom som flyktninger til Frankrike fra Nord-Afrika.

For da disse landene ble frigjort fra fransk styre, begynte den diskrimineringen (med tidvis direkte forfølgelse) som har og er vært vanlig i muslimske land mot religiøse minoriteter. Et kvalifisert anslag er minst 500.000 jøder i Frankrik.

Nylig ble 1132 jødiske familier i Frankrike spurt: "Planlegger dere å flytte til Israel?" 6 prosent svarte ja, 36 % av de kunne overveie det. 58 % tenkte ikke på det. 26 % av de spurte hadde aldri vært i Israel, 27 % en eller to ganger, 47 % tre ganger eller me.

At så mange tenker på å flytte til Israel til tross for den deprimerende situasjonen der, forteller at situasjonen heller ikke uten videre er lys for jødene i Frankrike. Antallet antisemittiske handlinger øker. I 2002 var det 193 episoder av antisemittisk vold (vold mot noen fordi de var jøder) og 731 trusler om vold. Det er verd å tenke over: De fleste jødene i Frankrike er flyktninger fra arabiske land (Nord-Afrika). Noen islamister vil "straffe" dem for det de mener de israelske jødene gjør galt, samtidig som de naturligvis benekter at jødene er ett folk og hører sammen. Summen av det er jo at jøder ikke skal kunne bo (i fred og verdighet) i muslimske områder, ikke i Europa og slett ikke i Israel. Og at det jøder måtte gjøre i en del av verden, skal hele verdens jøder straffes for. Dette bør verden protestere sterkt på. Kilde: Jerusalem Post 15. september 2003, en artikkel av Greer Fay Cashma.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart