Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gratulerer Kadima med valget

Europeiske ledere anmoder Kadima til å gjenoppta forhandlingene med palestinerne, etter valgresultatet i Israel ble klart onsdag. Storbritannias statsminister Tony Blair ringte fungerende statsminister Ehud Olmert for å gratulere ham med valget. Kadimas seier "endrer situasjonen i israelsk politikk", uttrykte han. – Jeg ser frem til å møte ham snart og diskutere hans planer for å bringe fredsprosessen fremover, sa Blair. EUs utenrikskommisær Benita Ferrero-Waldner, sier unionen "ser frem til å arbeide med" Israels nye regjering. – Sett i sammenheng med det nylige palestinske valget, vil valget i Israel ha en stor innflytelse på mulighetene til å bevege seg fremover mot en fredelig løsning på den israelsk-palestinske konflikt, sa Ferrero-Waldner i sin uttalelse. Frankrikes utenriksminister Philippe Douste-Blazy uttrykte at valgresultatet var "gode nyheter for freden" i regionen. – Vi må arbeide mot en økonomisk utvikling på Gaza-stripen og Vestbredden, fordi det ville være en stor politisk feil å la være. Om det ikke kommer noen plan for de 50-100 prosent unge palestinerne som er arbeidsledige i Gaza, vil det aldri, aldri bli fred, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart