Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Økende støtte for Israel

Israel opplever økende støtte i Europas befolkning. Samtidig er den åpne støtten for palestinernes sak svekket. I Tyskland uttrykker 37 prosent støtte til Israels ståsted i konflikten med palestinerne, mot 18 prosent som sier de støtter palestinerne. For to år siden gav en tilsvarende meningsmåling lik støtte til de to partene. Begge fikk støtte fra 24 prosent av deltakerne. I Frankrike er økningen i støtten til Israel enda større. 38 prosent av franskmennene inntar nå en pro-israelsk holdning. For fire år siden gav 36 prosent støtte til palestinerne og bare 19 prosent støttet Israel. Meningsmålingen er gjennomført av Pew Research Center.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart