Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Får kritikk for Anne Frank-kommentar

Det canadiske tenåringsidolet Justin Bieber (Foto: ATP, WENN.com)
Det canadiske tenåringsidolet Justin Bieber (Foto: ATP, WENN.com)
- Forhåpentligvis ville hun vært en Belieber, skrev popstjernen Justin Bieber i gjesteboken ved Anne Frank-museet i Amsterdam.

Tenåringsidolet Justin Bieber var nylig på besøk ved Anne Frank-museet i Amsterdam under et besøk i byen. Hans innlegg i gjesteboken ble lagt ut på museets Facebook-side.

– Virkelig inspirerende å kunne komme her. Anne var en fantastisk jente. Forhåpentligvis ville hun vært en «Belieber», skrev Bieber.

«Belieber» er betegnelsen som brukes på hans mest hengivne fans. Mange av responsene han fikk for kommentaren var svært negative, opplyser Yedioth Aharonoth.

– Anna Frank en «Belieber»? Det er en av de mest egoistiske tingene jeg har hørt noen gang, skriver Facebook-bruker Tania Saez.

Scott Simon, som er vert på den amerikanske National Public Radio, skriver på Twitter: «Anne ville vært smart nok til bare å le».

Allison Kaplan Sommer i Ha’aretz gir Bieber ros for i det hele tatt å ha besøkt Anne Frank-museet. Hun tror han mente det godt.

Anne Frank døde 15 år gammel i konsentrasjonsleiren Bergen-Belsen i 1945, etter å ha gjemt seg under mesteparten av krigen sammen med familien i et hus i Amsterdam. Hennes dagbok ble publisert etter krigen i 1947 og har gjort henne til et av de mest kjente jødiske Holocaust-ofrene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart