Det canadiske tenåringsidolet Justin Bieber (Foto: ATP, WENN.com)
Det canadiske tenåringsidolet Justin Bieber (Foto: ATP, WENN.com)

Får kritikk for Anne Frank-kommentar

- Forhåpentligvis ville hun vært en Belieber, skrev popstjernen Justin Bieber i gjesteboken ved Anne Frank-museet i Amsterdam.

Tenåringsidolet Justin Bieber var nylig på besøk ved Anne Frank-museet i Amsterdam under et besøk i byen. Hans innlegg i gjesteboken ble lagt ut på museets Facebook-side.

– Virkelig inspirerende å kunne komme her. Anne var en fantastisk jente. Forhåpentligvis ville hun vært en «Belieber», skrev Bieber.

«Belieber» er betegnelsen som brukes på hans mest hengivne fans. Mange av responsene han fikk for kommentaren var svært negative, opplyser Yedioth Aharonoth.

– Anna Frank en «Belieber»? Det er en av de mest egoistiske tingene jeg har hørt noen gang, skriver Facebook-bruker Tania Saez.

Scott Simon, som er vert på den amerikanske National Public Radio, skriver på Twitter: «Anne ville vært smart nok til bare å le».

Allison Kaplan Sommer i Ha’aretz gir Bieber ros for i det hele tatt å ha besøkt Anne Frank-museet. Hun tror han mente det godt.

Anne Frank døde 15 år gammel i konsentrasjonsleiren Bergen-Belsen i 1945, etter å ha gjemt seg under mesteparten av krigen sammen med familien i et hus i Amsterdam. Hennes dagbok ble publisert etter krigen i 1947 og har gjort henne til et av de mest kjente jødiske Holocaust-ofrene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart