Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Netanyahu til Moskva for å drøfte våpensalg til Syria

Statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu besøker Moskva i dag, i et forsøk på å få Russlands president Vladimir Putin til å stanse leveranse av avansert luftforsvarssystem til Syria.

Israelske myndigheter skal være svært bekymret for et russisk våpensalg til Syria som kan være nært forestående. Bakke-til-luft rakettsystemet S-300 vil være en stor trussel mot israelske jagerfly dersom det kommer i hendene til Bashar Assads hærstyrker eller Hizbollah, skriver Times of Israel.

I dag møter statsminister Benjamin Netanyahu Russlands president Vladimir Putin i Kreml, for å forsøke å overbevise ham om å stanse salget. Moskva er uenige med vestlige myndigheter i at våpensalget bryter med internasjonal lov og har så langt nektet å lytte til kravene.

Fredag sa utenriksminister Sergey Lagrov at russerne sender S-300-systemet til syrerne, som en del av en kontrakt som ble inngått for mange år siden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart