Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ambassadører fra NATO-land møtte Netanyahu

Jens Stoltenberg. (Arkivfoto: Statsministerens kontor)
Jens Stoltenberg. (Arkivfoto: Statsministerens kontor)
De formidlet hilsen fra Jens Stoltenberg (bildet).

Tirsdag 14. juni 2016 viste den engelske dagsrevyen på IBA et møte mellom statsminister Netanyahu og en rekke ambassadører fra Nato-land. Vår egen ambassadør, Jon Hanssen-Bauer, var godt synlig. Netanyahu trakk paralleller mellom terror som rammer Israel og terror som rammer andre land. «Tårer kjenner ingen grenser», sa han. Han lovte å hjelpe Nato med å overvinne IS ved å dele etterretning og kunnskap om forsvar mot terror. Den danske ambassadøren, Jesper Vahr, holdt en liten tale hvor han blant annet sa at den vestlige alliansen og Israel står overfor de samme utfordringene.

Han leste deretter opp et budskap fra Natos generalsekretær, vår egen Jens Stoltenberg. Han kalte blant annet Israel en betydelig partner til Nato. Israel har åpnet et offisielt kontor ved Natos hovedkvarter. Vahr leste blant annet: «I dag står våre land overfor større og mer komplekse trusler enn på mange år. Det er rett at de landene som har felles verdier om demokrati, menneskerettigheter og rettssikkerhet arbeider sammen til beste for oss alle. Israel har i mange år vært et aktivt medlem i Natos Middelhavs-dialog, det eneste forumet for sikkerhet hvor Nato-land bringes sammen med Israel og arabiske land.» Han nevnte det israelske kontoret ved Nato, og det vil ta det politiske og praktiske samarbeidet til et høyere nivå. Han leste videre: «Israel og Nato er naturlige partnere, og jeg [Stoltenberg] håper sterkt og ser fram mot et enda tettere forhold i årene som ligger foran oss.»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart